Inschrijven vrijwilliger!

Je kunt je als vrijwilliger opgeven voor de volgende taken (meerdere taken  mag uiteraard ook):

  1. Hekken plaatsen: Op vrijdag 9 augustus 2019 moeten de hekken in het Kronenburgerpark geplaatst worden.  Je wordt om 10:00 uur verwacht in het Kronenburgerpark (bij de hertenkamp).  Duurt tot ongeveer 12:00 uur (afhankelijk van aantal vrijwilligers).
  2. Bouwdorp inrichten: Op zaterdag 10 augustus 2019 moeten de spullen van het buurthuis naar het Kronenburgerpark gebracht worden, de tenten moeten worden opgezet en het bouwdorp moet worden ingericht. Je wordt om 10:00 uur verwacht bij buurthuis 't Oude Weeshuis en duurt tot ongeveer 15:00 uur (afhankelijk van aantal vrijwilligers).
  3. Kavelleider: Als kavelleider begeleid je een vast groepje kinderen bij het maken van een mooi bouwwerk (je mag zelf ook timmeren). Je bent verantwoordelijk voor de kinderen in je groepje. Per kavel zijn altijd minimaal twee kavelleiders aanwezig. Kavelleiders die de hele week aanwezig kunnen zijn hebben onze voorkeur.
  4. Vrijwilliger bij de knutseltent: Als knutsel-vrijwilliger begeleid je kinderen die met eigen knutsel-ideeën komen. Voor kinderen die geen eigen idee hebben wat ze willen maken maar wel iets willen doen is er tevoren een aantal ideeën bedacht die betrekking hebben op het thema.
  5. Opruimen: Op vrijdag 16 augustus 2019 vanaf 13:00 uur wordt het bouwdorp opgeruimd. De bouwwerken afbreken, hout opruimen, spullen terug naar de zolder van het buurthuis. Duurt tot ongeveer 15:00 uur (afhankelijk van aantal vrijwilligers).
  6. Bewaker: Bewakers werken in tweetallen. Zij bewaken het Bouwdorp tijdens de nachten (23.00 – 07.00 uur). Er is een tv en Wifi aanwezig en er zijn luie stoelen. Het is de bedoeling dat minimaal 1 persoon wakker is tijdens het bewaken. Doe warme kleding aan en neem zelf een kussen en een deken mee.

 BELANGRIJK: alleen kinderen waarvan minstens 1 van de ouders/verzorgers 1 vrijwilligerstaak vervult kunnen zich inschrijven!

Inschrijven als vrijwilliger:

Naam deelnemend kind (indien van toepassing)

Uw adresgegevens

Ik geef me op als:
hekkenplaatserbouwdorp inrichterkavelleidervrijwilliger bij de knutseltentopruimerbewaker

Ik kan op: (kavel/knutsel)
maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

Ik kan: (bewaking)
zaterdagnacht (11 aug)zondagnachtmaandagnachtdinsdagnachtwoensdagnachtdonderdagnacht