Ik wil graag helpen!

Ik wil helpen!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat je ons weten wat jou een leuke rol lijkt?

Opbouwen Zaterdag: Zaterdag zal met name bestaan uit het opbouwen van Bouwdorp. De spullen moeten vanaf het oude Weeshuis naar het park, tenten moeten opgezet worden, keuken ingericht etc. We zoeken hiervoor zowel spierkracht als fijne aanpakkers.

Kavelleiders: De kinderen worden in 7 kavels ingedeeld, en op elk kavel moeten 2 kavelleiders per dag de kinderen begeleiden met bouwen. Dit kunnen zowel mannen als vrouwen zijn. De voorkeur gaat uit naar mensen die van zondag tot woensdag kunnen, zodat het groepje goed begeleid kan worden. Alternatief is 2 aaneengesloten dagen.

Keuken: Elke dag zoeken we 2 dames (of heren) om te helpen in de keuken. Het fijnst zou het zijn als dat ook dezelfde personen zijn, maar ook hiervoor geldt dat 2 aaneengesloten dagen ook prima zijn.

Knutseltent: Hiervoor zoeken we gezellige knutselaars om de kinderen te begeleiden tijdens het knutselen. Hiervoor hoef je zelf geen knutselwonder te zijn, de materialen zijn er voor de kinderen om zelf hun bouwwerken aan te kleden.

Afbreken Woensdag: Op deze dag zal het terrein vanaf begin van de middag opgeruimd moeten worden. Hiervoor zoeken we ook wat spierkracht vanaf een uur of 1!